×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

ANAKARİYER CW Enerji’yi Gençlerle Buluşturdu !

Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) tarafından düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Sektörüne Genç Bakış” adlı etkinlik Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda gerçekleştirildi.

Yaşam Eğitim 01/11/2023 13:20 01/11/2023 13:20

A- A+

Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi (ANAKARİYER) tarafından düzenlenen “Yenilenebilir Enerji Sektörüne Genç Bakış” adlı etkinlik Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda gerçekleştirildi.

CW Enerji’nin konuk olduğu bilgilendirme toplantısında öğrencilere “CW Gençlik Projesi” hakkında bilgilendirme yapıldı.

Hacıahmetoğlu: “Baktığınız her yerde olmak için çalışıyoruz”

Toplantıda 2009 Yılında Antalya’da kurulan, günümüzde Türkiye ve Avrupa’nın en yüksek kapasiteli güneş paneli firması olan CW Enerji’nin Ürün Geliştirme (ÜRGE) Müdürü Kadir Hacıahmetoğlu açılış konuşmasını gerçekleştirdi. CW Enerji’yi tanıtarak konuşmasına başlayan Hacıahmetoğlu şunları söyledi: “Güneş enerjisi yenilenebilir enerjiler arasında en yüksek istihdama sahip enerjidir. İnşaat ve enerji ülkemiz için de kritik öneme sahip konulardan bazıları. Birkaç sene önce elektrikli araç şarj cihazı furyası başladı ve bizim burada da projelerimiz var. Aslında bu sektör için baktığınız her yerde olmak için çalışıyoruz.”

Kurucu: “Sıfır karbon hedefi ile çalışıyoruz”

Düzenlenen etkinliğin devamında konuşmasını gerçekleştiren Satış Yönetici Yardımcısı Mehmet Enes Kurucu, CW Gençlik Projesi ile ilgili önemli bilgileri katılımcılara aktardı. Projenin bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ve sıfır karbon hedefiyle çalıştıklarını belirten Kurucu ayrıca: “Üzerinde çalıştığımız proje ile katılımcıları eğitiyoruz. Siz bu projeyi tamamladığınızda güneş enerjisi sitemleri (GES) hakkında çoğu konuya hâkim olacaksınız.  Ardından müşteri kazanarak bu süreçte ek gelir elde etme şansı yakalayacaksınız. Biz ise bu proje kapsamında elde etiğimiz gelir ile fidan dikimi gerçekleştirip ‘CW Gençlik Hatıra Ormanı’ adı altında bir ormana sahip olacağız.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024