×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Mahir Sayın Ankara'daki Saldırıya Sert Tepki Gösterdi!

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, Ankara İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde gerçekleşen hain bombalı saldırıyı kınadı.

Yaşam Asayiş 02/10/2023 12:38 02/10/2023 12:39

A- A+

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın, Ankara İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde gerçekleşen hain bombalı saldırıyı kınadı.

Sayın, terör saldırısında yaralanan polislerimize geçmiş olsun dileklerini iletirken, bu tür saldırıların Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını ifade etti. Ankara'da İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde meydana gelen hain terör saldırısını Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı Mahir Sayın sert bir dille kınadı. Sayın, yaralanan güvenlik güçlerine acil şifalar dileyerek, terör ile mücadelede devletin yanında olduklarını belirtti.

Başkan Sayın, "Dün yaşanan menfur saldırıyı en sert şekilde lanetliyoruz. Bu tür hain saldırılar milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu asla bozamayacaktır. Teröristleri ve onların arkasındaki karanlık güçleri bir kez daha kınıyoruz. Kahraman güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız ve onlara olan desteğimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. Başkan Mahir Sayın, terörle mücadelenin Türkiye'nin en öncelikli meselesi olduğuna vurgu yaparak, "Milletimiz ve devletimiz, hain güçlere karşı mücadelesini birlik ve beraberlik içerisinde sürdürecektir. Ülkemize ve milletimize bu acı olayı yaşatanlardan hesap sorulacaktır." diye ekledi.

Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkanı, halkın huzur ve güvenliği için mücadele eden tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek, milletimize ve memleketimize geçmiş olsun dileklerini ifade etti. 

 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024