×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Büyükşehir'den Kırsal İlçelere Kırtasiye Desteği !

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yeni öğretim yılında kırsal ilçelerdeki öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla kırtasiye malzemesi desteğine başladı.

Yaşam Eğitim Ekonomi 11/09/2023 10:30 11/09/2023 10:42

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yeni öğretim yılında kırsal ilçelerdeki öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla kırtasiye malzemesi desteğine başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara imkânlar ölçüsünde destek olmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi ailelere ve çocuklara olan desteğini aralıksız sürdürüyor.

Ağır ekonomik koşullar nedeniyle ailelerin bütçelerini zorlayan kırtasiye ve çanta alımı konusunda öğrencilere destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ESMEK Eğitim Merkezinde dağıtım gerçekleştirdi. Kırsal ilçelerde eğitim gören öğrencilere defter, kalem, cetvel, silgi, boyama setleri gibi okul malzemeleri bulunduran bir çanta hediye eden Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlaşma Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Büyükerşen’in yeni eğitim öğretim yılında başarı dileğinde bulunduğu kartları da çocuklara iletti.

Çifteler ilçesinde öğrencilerle bir araya geldiklerini ifade eden yetkililer, Eskişehir’in diğer ilçelerinde de kırtasiye yardımlarının devam edeceğini belirttiler. Kırtasiye malzemelerinin özellikle bu yıl çok pahalı olduğunu belirten aileler ise kendilerine nefes aldıracak destek nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen ve Sosyal Hizmetler Dairesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024