×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

“Çamuru Şekillendiriyorum” atölyesi sergi ile sona erdi

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi) tarafından düzenlenen “Çamuru Şekillendiriyorum” atölyesi sona erdi.

Spor Kültür Sanat Eğitim 26/12/2023 12:26 26/12/2023 12:32

A- A+

Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi) tarafından düzenlenen “Çamuru Şekillendiriyorum” atölyesi sona erdi.

Minik öğrencilerin güz dönemi boyunca öğrendiklerini sergileme fırsatı bulduğu atölyenin sertifika törenine Anadolu Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Serap Erdoğan, Program Yürütücüsü Öğr. Gör. Ercan Dural ve aileler katılım gösterdi.

Prof. Dr. Erdoğan: “Üniversite ve şehir bir araya geliyor”

Anadolu Üniversitesi Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Serap Erdoğan atölyeye dair şunları aktardı: “Şu ana kadar birçok çocuğa aslında üniversite kampüsü içerisinde nitelikli eğitimi ulaştırma çabası içerisindeyiz. Bu anlamda özellikle şehrimize çok büyük katkısı olduğunu düşünmekteyiz. Çocuk Üniversitesi bu bağlamda üniversite ve şehir arasındaki bağlardan önemli bir tanesi. Burada çok değerli bir çalışmayı gerçekleştiren Öğr. Gör. Ercan Dural’ın çamur şekillendirme programı sertifika töreni için bir aradayız. Eskişehir’i Çocuk Üniversitesindeki nitelikli eğitim programlarıyla buluşmaya davet ediyoruz.”

Öğr. Gör. Dural: “Çocukların motor becerileri gelişiyor”

Çamuru Şekillendiriyorum atölyesinin 8 hafta boyunca farklı yaş gruplarından öğrenciler ile sürdüğünü aktaran Proje Yürütücüsü Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu öğretim elemanı Öğr. Gör. Ercan Dural ise şunları söyledi: “16 öğrencimizle temel çamur şekillendirme dersleri vermiş olduk. Amacımız çocukların el ve motor becerilerini geliştirmek, onlara sanatsal düşünceyi öğretmek ve ruh hallerini çamura yansır hale getirmek. Şimdi de bu sergi ve sertifikalar ile çocuklarımızı onore etmiş olacağız.”


Şubat tatilinde yeni programlar çocukları bekliyor

Anadolu Üniversitesi Çocuk Üniversitesi fen ve sosyal bilimler, sanat ve spor gibi başlıca alanlarda açtığı programlar ile 7-17 yaş aralığındaki çocukları eğitim faaliyetlerine dahil etmeye devam ediyor. Çocuk Üniversitesine ve Şubat Tatili Programlarına ulaşmak için cocuk.anadolu.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024