×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Candemir; "İftihar Ve Övünç Kaynağımız Cumhuriyet'imizin 100. Yılı"

"İftiharla, gururla ve büyük bir kıvanç ile kutladığımız Cumhuriyet’imizin 100. Yılını heyecan ve coşku ile idrak ediyoruz. "

Spor Kültür Sanat Yaşam Siyaset 28/10/2023 13:27 28/10/2023 13:28

A- A+

"İftiharla, gururla ve büyük bir kıvanç ile kutladığımız Cumhuriyet’imizin 100. Yılını heyecan ve coşku ile idrak ediyoruz. "

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti daha muktedir,, daha muhkem ve daha gelişmiş bir irade ile tarihteki övünç dolu yolculuğuna sağlam adımlarla devam ediyor. Bu yürüyüş vatan toprağımızda yaşayan her bir Türk evladının yüksek şuur, idrak, inanç ve vatanımıza yüksek sadakat duygusu, vatan millet ve bayrak sevgisi ile vuku buluyor ve taçlanıyor. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti yüce Türk Milletinin kahramanlığı, fedakarlığı, azim ve kararlılığı ile pekişen muhteşem bir mücadelenin zaferle perçinlenen bir eseridir. Hâkimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu Cumhuriyet rejimi en müstesna örnek ve eylemleri ile göstermiş, ispat etmiş ve ölümsüzleşmiştir. 

Bu aziz mücadele ve kahramanlık örneğini Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türk ve Türkiye Yüzyılında kalkındırmayı, şahlandırmayı ve en yüksek mertebeye ulaştırmayı kutlu bir vazife bildik. Ve bu misyon ile ilerliyoruz. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyfendinin de ifade ettiği gibi “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben” bu şuur ve yüksek vazife duygusu ile vatanımıza hizmet ediyoruz.

Sonsuz bağlılık, vazgeçilmez yemin, hiç bitmeyecek azimle yüce Türk Milletinin, “Cumhuriyet Bayramı”nı en içten ve en kalbi duygularla kutluyorum. Aziz Atatürk’ün yaktığı bu meşale yolumuzda bir ışık olarak daima istikbalimizi aydınlatacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklalimizin aziz şehitlerine, Milli Mücadele’nin tüm neferlerine, muhterem ecdadımıza ve ebediyete irtihal tüm gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, onları minnetle yâd ediyorum. 

 

Yaşasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

Yaşasın TÜRK MİLLETİ!

 Ne Mutlu Türk’üm diyene!

 

 

 İsmail CANDEMİR

MHP ESKİŞEHİR İL BAŞKANI

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024