×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Dünya Temizlik Günü'nde Gönüllüler Buluştu !

(Haydi Yapalım Derneği) iş birliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde gerçekleşen temizlik etkinliğinde “Çevreyi kirletmeyelim, doğayı koruyalım” mesajı verildi.

Yaşam Sağlık 18/09/2023 10:52 18/09/2023 10:52

A- A+

(Haydi Yapalım Derneği) iş birliğiyle ‘Dünya Temizlik Günü’nde gerçekleşen temizlik etkinliğinde “Çevreyi kirletmeyelim, doğayı koruyalım” mesajı verildi.

Büyükşehir Belediyesi, her yıl Dünya Temizlik Günü’nde düzenlenen farkındalık etkinliğini bu yıl Let’s Do It Türkiye (Haydi Yapalım Derneği) iş birliğiyle ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Dünya Temizlik Gününde binlerce gönüllü ile yüzlerce temizlik noktasında temizlik yapılan bu özel günde Eskişehir’de de Sümerpark ve Porsuk Çayı çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirildi. Etkinliğe Büyükşehir Belediyesi ve Let’s Do It Türkiye görevlileri ile Tema ve Kızılay gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşundan temsilciler katıldı.

Bilinçsiz tüketimin olumsuz getirisi olan çöp körlüğüne dikkat çeken gönüllüler, atık farkındalığı oluşturmak için pet şişe, izmarit, poşet gibi doğada uzun yıllar kalan ve çevreye ciddi zararları olan atıkları çuvallara topladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de tekneyle Porsuk Çayı’na atılan çöpleri toplama çalışması gerçekleştirdi.

Herkesi doğaya saygılı olmaya davet eden gönüllüler, plastik, cam, pil gibi atıkların doğada yüzyıllarca yok olmadığına dikkat çekerek, “Dünyamız bizi uyarıyor ama biz kirletmeye devam ediyoruz. Atık konusu çok önemli bir konu. Tüm bireyler olarak daha fazla duyarlı olmalıyız.” dediler.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024