×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehir’deki En büyük ‘Paket Terfi’ Merkezi Yapımında Son Aşama!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) altyapı çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. 

Yaşam Ekonomi 30/09/2023 10:10 30/09/2023 11:40

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) altyapı çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. 

ESKİ Genel Müdürlüğünce, Tepebaşı İlçesi Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yağmur suyu hat yapım çalışmalarının sonrasında yağmur suyu toplama hatları ve terfi istasyonu yapımı çalışmaları da son aşamaya geldi.

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde toplam 2,5 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapımı tamamlanarak, konvansiyonel ve hızlı tren hattının altından 1000 mm çapında çelik muhafaza borusu ile yatay delgi geçişi sağlandı ve içerisine 600 mm çapında polietilen terfi merkezi basma hattı yerleştirme işlemi gerçekleştirildi.

Ertuğrulgazi Mahallesi’nin Sarısu Deresi, çevreyolu ve demiryolları arasında kalan ana arterlerinde yağışlarda yaşanan problemlerin önüne geçmek amacıyla, Eskişehir’deki en büyük paket terfi merkezi kurma çalışması da tamamlanarak test çalışmalarına başlanmış durumda.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024