×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ev Arayan Üniversite Öğrencileri İçin Büyük Tehlike !

FETÖ’nün örgüte eleman temini için öğrencilere senetli tuzak kurduğu öğrenildi.

Yaşam Siyaset Ekonomi 04/09/2023 11:57 04/09/2023 12:00

A- A+

FETÖ’nün örgüte eleman temini için öğrencilere senetli tuzak kurduğu öğrenildi.

FETÖ'nün üniversitelerde yeni öğrenci temini için örgüt evlerinde kalacak öğrencilere ilk aşamada kira bedeli karşılığı senet imzalattığı, örgütten uzaklaşan veya evden ayrılmak isteyen öğrencilerin bu senetlerle tehdit edildiği öğrenildi.

Güvenlik ve terör uzmanları, FETÖ'nün sözde yönetici kadrosunun yaş ortalamasının 70'i geçtiğine, özellikle 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında örgütün yeni eleman temininde zorlandığına dikkati çekti.

Uzmanlar, FETÖ'nün son dönemde devreye sokmaya çalıştığı öğrenci temin faaliyetlerine devam etmesinin bir beka sorunu olduğunu belirtti.

Üniversitelere yönelik çabaların örgütün son çırpınışları olduğunu belirten uzmanlar, ev sahipleri ve apartman sakinlerinin uyanık olmaları gerektiği, aksi takdirde bu evlerin yeni terör yuvalarına dönüşebileceği konusunda da uyardı.

Pensilvanya'daki örgüt yöneticilerinin bu doğrultuda talimat gönderdiği mensuplarından, üniversite öğrencilerini örgüt evlerinde kalmaya ikna etmelerini istedikleri öğrenildi.

Söz konusu örgüt evlerinde ise öğrencilerden, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kitaplarını okumaları, konuşma videolarının izlemelerinin yanı sıra, örgüt mensubu olmayan okul arkadaşlarının örgüte kazandırılması ile diğer örgüt mensuplarına para ve talimat notları iletilmesi gibi faaliyetlerde kuryelik yapmaları talep ediliyor.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024