×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Halk Market'in Bağış Çağrısına Eskişehir'li Kadınlardan Destek !

Halk Market, daha fazla çocuğa kırtasiye yardımı yapmak için hayırseverlere “Okul Çantamı Birlikte Dolduralım” sloganıyla bağış çağrısında bulundu.

Yaşam Eğitim Ekonomi 04/09/2023 13:59 04/09/2023 14:00

A- A+

Halk Market, daha fazla çocuğa kırtasiye yardımı yapmak için hayırseverlere “Okul Çantamı Birlikte Dolduralım” sloganıyla bağış çağrısında bulundu.

Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarına yepyeni bir boyut kazandırdığı “Halk Market”, kurulduğu günden bugüne kadar geçen sürede binlerce ihtiyaç sahibinin imdadına yetişti. Her yıl binlerce çocuğa kırtasiye yardımında bulunan Halk Market, okul masrafları ailelerin belini daha fazla bükmesin diye bu sene de çocuklara kırtasiye yardımı yapıyor. Halk Market, daha fazla çocuğa kırtasiye yardımı yapmak için hayırseverlere “Okul Çantamı Birlikte Dolduralım” sloganıyla bağış çağrısında bulundu.

Halk Market’in bağış çağrısına birçok kurum, kuruluş ve vatandaş dönüş yaptı. Son olarak Halk Market’in bu çağrısı ile harekete geçenler ise Eskişehirli kadınlar oldu. Gökmeydan Mahallesi Şehit Öğretmen Mustafa Coşkun Sokak No:1 Gelişim Sitesi adresinde bulunan Halk Market’e giden Eskişehirli kadınlar, Halk Market’i gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ardından da ortaokul ve lise düzeyinde eğitim ve öğretimine devam eden öğrencilerin kullanabileceği kırtasiye yardımı için Halk Market’e bağışta bulundu. 

Eskişehirli kadınlara yaptıkları bağışlar için teşekkür eden Halk Market yetkilileri,  çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti. Halk Marketin, vatandaşlara erzak kolisi göndermek yerine, gerçekten ihtiyaç duydukları ürünleri kendilerinin seçmesini sağladığının altını çizen yetkililer, “Halk Market’e sadece “halk kart” sahipleri girebiliyor.  İhtiyaç sahibi vatandaşlar kartlarına yüklenen miktar doğrultusunda alışveriş yapabiliyor. Halk Kart ise ihtiyaç sahibi vatandaşların başvurusu üzerine, yetkililerin yaptıkları değerlendirme sonucunda veriliyor. Daha çok insana hizmet verebilmek için firmaların ve vatandaşların bağışlarını bekliyoruz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024