×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hatipoğlu Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası’nı ziyaret ederek, küçük sanayi esnafının ihtiyaç ve beklentilerini dinledi.

Siyaset Bölgesel 20/02/2024 16:39 09/04/2024 19:58

A- A+

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası’nı ziyaret ederek, küçük sanayi esnafının ihtiyaç ve beklentilerini dinledi.

 

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçim çalışmaları öncesinde Eskişehir’de faaliyet gösteren esnaf odalarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede karşılıklı fikir alışverişi yaparak, esnafın ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, Eskişehir Tornacılar ve Oto Tamirciler Odası’nı ziyaret ederek,Oda Başkanı Adnan Karamanlı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Özellikle Yenidoğan Mahallesi bölgesindeki küçük sanayi esnafı hakkında bilgiler alan Hatipoğlu, esnafın yerel yönetimlerden beklentilerini dinledi. 

Nebi Hatipoğlu, buradaki ziyaretinin ardından Küçük Sanayi Bölgesi esnafını da ziyaret etti. Esnafla tek tek tanışarak, yaşadıkları sorunları dinleyen Hatipoğlu, altyapı olmamasından şikayet eden esnafa, “Koskoca şehrin, otomotiv sektöründeki kalbinde altyapı yok. Esnaf, dükkanında tuvalete bile gidemiyor. Çok değil, 1-2 dükkanda varsa da vidanjörle hala çekiliyor. Kanalizasyonu olmayan bir sanayi olur mu? Buraya hiç mi bakılmaz? Esnafımız çevre illerin iş gücü bakımından Eskişehir’i geçtiğinden şikayet ediyor. Yani bir kentin esnafına, sanayisine bu kadar ilgi göstermezse olacağı budur. Artık çoğu  meslek sektörleri işlerini yaptırmak için Bursa ve Ankara'ya gidiyor. Hatta Bursa'yı bırakın, Kütahya ve Afyonkarahisar bizi geçti. Sen zamanında yatırımlarını yapmazsan, esnafın pazarını kaptırırsın. Zaten de kaptırdı. İnşallah 31 Mart’tan sonra tüm esnafları tekrardan tek tek gezerek, ne yapılmasını istiyorlar ve neyi düzeltmek istiyorlarsa karşılıklı konuşarak, istediklerini yapacağız” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024