×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Nebi Hatipoğlu teşkilat buluşmasına katıldı

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yoğun katılımın olduğu AK Parti Odunpazarı Teşkilat Buluşması’nda vatandaşlarla buluştu.

Siyaset Bölgesel 10/02/2024 13:36 10/02/2024 13:48

A- A+

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yoğun katılımın olduğu AK Parti Odunpazarı Teşkilat Buluşması’nda vatandaşlarla buluştu.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Odunpazarı Mahalle Teşkilat Buluşması etkinliğine katıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen Hatipoğlu, alkış ve tezahüratlar eşliğinde karşılandı. Vatandaşlar Nebi Hatipoğlu’na yoğun ilgi göstererek fotoğraf çektirmek için sıra oluştururken, gösterilen ilgiye teşekkür eden Hatipoğlu, vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektirerek, sohbet etti. Bu buluşmadaki azim ve kararlılığın 31 Mart seçimlerinde ve daha sonra gelecek AK Parti belediyeciliği hizmet anlayışında devam etmesini temenni eden Hatipoğlu, “Bu coşku ve ilgi, seçimlerde halkımızın bize verdiği desteği gösteriyor. Öncelikle, yerel seçimler için hepimizin çok çalışması gerekiyor. Ben inanıyorum ki elimizden gelenin en iyisini yaparak çalışacağız ve Eskişehir’in hak ettiği güzelliklere kavuşmasını sağlayacağız” dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024