×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Odunpazarı Bisiklet Turu !

Tüm dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Avrupa Hareketlilik Haftası” Odunpazarı Belediyesi tarafından kutlanacak.

Spor Yaşam Sağlık 19/09/2023 10:42 19/09/2023 10:43

A- A+

Tüm dünyada 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Avrupa Hareketlilik Haftası” Odunpazarı Belediyesi tarafından kutlanacak.

Bu yıl “Şehrini Keşfet” teması “Gelecek enerjini koru” sloganıyla kutlanan “Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında Odunpazarı Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Avrupa Hareketlilik Haftası’nda, kentleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya teşvik etmek ve sürdürülebilir hareketlilik biçimlerine dikkat çekmek üzere, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Odunpazarı Belediyesi de vatandaşların kişisel araçlar yerine alternatif ulaşım araçlarıyla seyahat etmesini teşvik etmek ve vatandaşları bilinçlendirmek için çeşitli etkinlikler düzenleyerek, sağlıklı yaşam için hareketliliğin önemine dikkat çekecek. Odunpazarı Belediyesi tarafından organize edilen Avrupa Hareketlik Haftası etkinlikleri 22 Eylül Cuma günü düzenlenecek bisiklet turu ile başlayacak. Uğur Mumcu Parkı’nda saat 18.00’de başlayacak bisiklet turu, Kanlıkavak Parkı’nda sona erecek. Avrupa Hareketlilik Haftası kutlamaları, bisiklet turunun ardından saat 19.30’da Kanlıkavak Parkı’nda yapılacak dans ve spor etkinliği ile devam edecek.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024