×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Sunucu Doç. Dr. Görkem İldaş İletişim öğrencileriyle buluştu

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen “Görkem İldaş İle Yolun Başındayken (Haber Türk)” adlı seminer İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen Salonu’nda gerçekleştirildi.

Spor Eğitim 22/12/2023 12:01 22/12/2023 12:01

A- A+

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen “Görkem İldaş İle Yolun Başındayken (Haber Türk)” adlı seminer İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konuşmacı olarak Sunucu Doç. Dr. Görkem İldaş’ın yer aldığı seminere, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülend Aydın Ertekin’in yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

Doç. Dr. İldaş: “Kendi üniversitemde ağırlandığım için çok mutluyum”

Radyo A 101.7’de canlı yayın konuğu olarak yapılan söyleşi sonrası öğrencilerle buluşan Doç. Dr. Görkem İldaş, kariyer planının yanı sıra insanlarla iletişimi güçlü kurmanın önemine vurgu yaptı. Deneyimlerini katılımcılarla paylaşan Doç. Dr. İldaş şunları aktardı: “Radyo A bizim için bir eğitim merkeziydi. Burada sadece eğitim almadık, hayallerimizi de yeşerttik. Dolayısıyla da Radyo A’da başladığım bu yolculukta birçok iş deneyimi edinme fırsatım oldu. Özgüvenle çıktığımız üniversitede bağlantı kurmanın önemini biliyorduk ama henüz aradığımızı bulamamıştık. Öğrenci olarak yaşadıklarınızı ve hissettiklerinizi biliyorum. Bir iletişimci olarak iletişimi güçlü tutmamız gerekiyor. Hepimiz şanslı olarak doğmuyoruz fakat kendi şansımızı kendimiz yaratma gücüne sahibiz. Ne istediğimizi bilmeli ve onu bulmalıyız. Hangi bölümü okursanız okuyun mutlu olabileceğiniz ve yeteneğinizin olduğu bir fırsat yakalayabilirsiniz.”

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024