×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

"Tek Kalemde Eskişehir" Sergisi !

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile sanatçı Özlem Duman tarafından hazırlanan “Tek Kalemde Eskişehir” adlı pilot kalem resim sergisi, Atila Özer Karikatürlü Ev’de açıldı.

Kültür Sanat Yaşam 31/10/2023 11:22 31/10/2023 11:22

A- A+

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile sanatçı Özlem Duman tarafından hazırlanan “Tek Kalemde Eskişehir” adlı pilot kalem resim sergisi, Atila Özer Karikatürlü Ev’de açıldı.

Tepebaşı Belediyesi gerçekleştirdiği sanat etkinliklerinin yanı sıra sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapmaya da devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile sanatçı Özlem Duman’ın hazırladığı 9. kişisel çalışması olan “Tek Kalemde Eskişehir” adlı pilot kalem resim sergisi de Atila Özer Karikatürlü Ev’de beğeniye sunuldu. Serginin açılışına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve sanatseverler katıldı. Duman, katılımcılara resimlerine ilişkin bilgiler aktardı. Başkan Ataç ve Güler de sergiyi gezerken, sanatçı Duman’ı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Sergiyi gezdikten sonra konuşan Başkan Ataç,

“Eskişehir’de beklenmedik bir anda güzel bir şeyle karşılaşıyorsunuz. Bu kent öyle bir noktaya geldi ki artık tek parmakla gösterilecek bir kent oldu. Eskişehir’de yaşamak güzel, Eskişehir özgür bir kent. Eskişehir Cumhuriyet kenti, kadın dostu bir kent, cumhuriyet de kadın devrimidir. Ne mutlu bize Atatürk’ü seven bir ilde yaşıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet” ifadelerini kullandı.

Metin Güler,

“Yağlı boya çalışmalarından sonra Eskişehir’i pilot kalemle de resmedip bizlere sunduğu için teşekkür ederiz” dedi. Duman da Başkan Ataç ve Güler’e devrim otomobilinin pilot kalemle yapmış olduğu resmi hediye etti. Sergi 27-29 Ekim tarihlerinde sanatseverlerle buluştu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024