×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Turizm Fakültesinde “5. Kariyer Günleri” ile sektör ve öğrenciler bir araya geldi

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "5. Turizm Fakültesi Kariyer Günü" Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda başladı.

Spor Eğitim 27/12/2023 16:41 27/12/2023 16:42

A- A+

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "5. Turizm Fakültesi Kariyer Günü" Turizm Fakültesi Fuaye Alanı’nda başladı.

5. Kariyer Günleri’nin açılışına Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Sözen, Prof. Dr. Betül Demirci ve Prof. Dr. Fatih Temizel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay ile beraber çok sayıda turizm firmasından temsilciler, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.

Rektör Erdal: “Herkesi İKAF’24’e bekliyoruz”

Kariyer Günleri'nin açılış konuşmasını gerçekleştiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün burada şenlik havasında bir aradayız. Öğrencilerimizin işletmeleri tanıması üzerine burada olan şirketlerimizin en büyük amacı öğrencilerimize istihdam sağlamak. En önemlisi ise iş işte öğrenilir, bu nedenle öğrencilerimizin bu fırsatları değerlendirebilmelerini ve bu kariyer günleriyle iş dünyasına girmeden önce teorik bilgilerine pratikler katmalarını umuyorum. Kariyer anlamında bir önemli etkinliğimize daha vurgu yapmak isterim. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin himayesinde 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF’24), Üniversitemiz ev sahipliği yapacak. Siz sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli sektör temsilcileri, çalışanları ve duayenleri çok daha büyük bir kitleyle ve enerjiyle buluşma imkânına sahip olacaklar. Herkesi İKAF’24’e bekliyoruz.”

Dekan Günay: “Öğrencilerimiz teorik bilgilerini pratiklerle pekiştirecekler”

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay ise etkinliğin açılışında şunları aktardı: “Bu yıl beşincisi düzenlenen kariyer günlerinde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bugün toplamda kırka yakın işletmemiz bir arada; tanışmak ve tanıştırmak için buradalar. Bu öğrencilerimiz için çok güzel bir fırsat. Umarım bugün hem istihdam sağlamak için bizlerle olan işletmelerimiz için hem de teorik bilgilerini pratikle pekiştirmek isteyen öğrencilerimiz için çok verimli bir gün olur.”

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024