×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Turizm Fakültesinde “Geleneksel Ceket Giyme Töreni” gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için “Geleneksel Ceket Giyme Töreni” gerçekleştirildi.

Spor Yaşam Eğitim 27/12/2023 16:28 27/12/2023 16:28

A- A+

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri için “Geleneksel Ceket Giyme Töreni” gerçekleştirildi.

Turizm Fakültesi uygulama mutfağında düzenlenen törende, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü birinci ve ikinci sınıf öğrencileri aşçılık mesleğinin simgesi olan ceketlerini giydi.

Rektör Erdal: “Bu güzel üniformalar büyük sorumlulukların ifadesi”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Fuat Erdal konuşmasında şunları söyledi: “Mesleğin başlangıcında yapılan güzel bir törenle sizlerle birlikteyiz. Bu güzel üniformalar büyük sorumlulukların ifadesi aslında. Gelecekteki meslektaşları eşliğinde bu yola ilk adımı atacak olan öğrencilerimizin bu keyifli yolculuğun ilk adımında yanlarında olduğumuz için çok mutluyuz. Heyecanlı arkadaşlarımızı görüyoruz ve bugün burada onların heyecanını paylaşmak için bulunuyoruz.”

Dekan Günay: “Eminim daha büyük adımlar da atacağız”

Konuşmasında gastronomi sektöründen ve Anadolu Üniversitesinin eğitim olanaklarından bahseden Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay, sözlerine şöyle devam etti: “Çok yeni bir bölümüz ama çok hızlı ve güzel büyüdüğümüze eminim. Kendimizce küçük bir gelenek haline gelen bu ceket törenimiz için de heyecanlıyız. Herkes çok fedakârca çalışıyor. Öğrencilerimiz çok güzel bir dille teşvik ediliyor. Eminim daha büyük adımlar da atacağız.”

Konuşmalardan sonra öğrencilere ceketleri Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Sözen ve Prof. Dr. Betül Demirci, Prof. Dr. Fatih Temizel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semra Günay, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanları ve sektör temsilcileri tarafından giydirildi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024