Soner Güncan Yazdı: Türkiye'nin 183. siyasi partisi kuruldu. Genel Başkan Eskişehirli
Soner Güncan Yazdı: Türkiye'nin 183. siyasi partisi kuruldu. Genel Başkan Eskişehirli
İçeriği Görüntüle

Eskişehir'imizin can ve mal güvenliğini yakından ilgilendiren önemli bir yatırımı daha, Tarım ve Orman Bakanlığımız ile Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğümüz eliyle tamamladık.

Odunpazarı Yossak Deresi Sel Kapanı Projesi ile Organize Sanayi Bölgemizin taşkın riski kontrol… pic.twitter.com/6tUCkqeuMy

— Ayşen Gürcan (@ProfDrAGurcan) August 21, 2025

Sanayide Taşkın Riski Kontrol Altında

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, projeyle birlikte özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nin taşkın riskinin kontrol altına alındığını vurguladı. Gürcan, 'Sel korkusu azaltılarak hem sanayimizin üretim gücü hem de şehrimizin güvenliği güçlendirilmiştir' ifadelerini kullandı.

Yatırımın Detayları

  • 260 bin m³ su depolama kapasitesi

  • 41 milyon 700 bin TL yatırım bedeli

ile hayata geçirilen projenin, Eskişehir'e uzun yıllar hizmet etmesi bekleniyor.

'Şehrimize Hayırlı Olsun'

Milletvekili Gürcan, açıklamasının sonunda, 'Bu proje şehrimize ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun' diyerek yatırımın önemine dikkat çekti.