×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

132 bin dal sarma ele geçirildi

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri bir işyerine yaptıkları baskında 132 bin dal sarma sigara ele geçirdi.

Asayiş 25/05/2021 16:28 25/05/2021 16:28

A- A+

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları baskında 132 bin dal sarılmış sigara ele geçirdi. Güvenlik güçleri sarılmış sigaraların yanı sıra baskın yaptıkları yerde bulunan kaçak tütün ve zippo benzin kutularına da el koydu.

 Çok sayıda malzemeye el konuldu

 Konuyla ilgili olarak Emniyet’ten yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; “Eskişehir Emniyet Müdürlüğümüze bağlı KOM Şube Müdürlüğümüzce ilimiz genelinde sigara kaçakçılığının engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında; 1 şahsa ait işyerinde ve depoda yapılan aramalarda; 132.000 dal sarılmış sigara, 206 kg kaçak tütün, 7 kutu kaçak zippo benzini, 22 paket tütün ambalajı, 1 adet ambalaj makinesi ele geçirilmiş olup, 1 şahıs yakalanarak hakkında adli ve idari işlem başlatılmıştır. KOM Şube Müdürlüğümüzce kaçakçılık suçunu önlemeye yönelik mücadelemiz, vatandaşlarımızın ihbarları ve teşkilatımıza yardımcı olmaları sayesinde azim ve kararlılıkla devam etmektedir.”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024