×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

28 yabancı öğrenci Mihalıççık’a geldi

AB programı çerçevesinde Mihalıççık ilçesine gelen 28 yabancı öğrenci Sorkun’da çömlek yapmayı öğrendi.

Gündem İlçeler 01/04/2021 15:01 01/04/2021 15:04

A- A+

Uluslararası Kamu Belediye ve Sivil Toplum Kuruluşları Proje Destekleme Derneği (PRODER) tarafından hazırlanan "Beni de Dahil Edin" isimli Avrupa Birliği Dayanışma Programı projesi kapsamında ülkemizden ve Azerbaycan, İran, Afganistan, İtalya, Hırvatistan, Belçika, Romanya ve Yemen'den gelen gençler Mihalıççık ilçesini ziyaret etti.

Yunus Emre’yi ziyaret

28 kişilik öğrenci grubunun kafile başkanlığı PRODER temsilcisi Halil Kağan Güler yapıyor. 28 kişilik öğrenci grubu program çerçevesinde Sorkun Mahallesindeki Çömlek atölyelerine de gitti. Burada sosyal uyumunun sağlanması, dahil edilmesini ve kişisel becerilerinin geliştirilmesini hedefleyen proje kapsamında atölye çalışmalarına katılarak Yunus Emre türbesini ziyaret ettiler. Yunus Emre hakkında bilgiler aldılar.

Değerler tanıtıldı

Ziyaret esnasında Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Demirtaş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Şenol Cirit ve Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selman Candemir öğrencilere eşlik ettiler. Mihalıççık İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Demirtaş, Mihalıççık İlçemize hoş geldiniz. Tarihe ışık tutan ilçemizde sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyuyoruz. Bizim amacımız burada geçmişten günümüze ilçedeki değerlerimizi ön plana çıkararak sizin gibi değerli gençlere tanıtmak ve öğretmektir” dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024