×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

60 çocuk online buluştu

ESMEK, ilçelerdeki kursiyer çocukları 23 Nisan Özel Buluşması’nda online olarak Başkan Yılmaz Büyükerşen ile bir araya getirdi.

Yaşam 25/04/2021 13:27 25/04/2021 13:29

A- A+

Çocuklar ve kadınlar başta olmak üzere tüm Eskişehirlilerin el becerilerini geliştirebilmeleri, kişisel gelişim sağlayabilmeleri ve meslek sahibi olmaları amacıyla hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kursları (ESMEK), ilçeler için de farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. 

Renkli görüntüler oluştu

Son olarak ESMEK’in Alpu, Çifteler, İnönü ve Beylikova merkezlerinde kurslara katılarak eğitim gören çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Yılmaz Büyükerşen ile online olarak bir araya geldi. İlçelerdeki ESMEK kursiyeri 60 çocuğun yer aldığı buluşmada renkli görüntüler ortaya çıktı.  Çocukların merak ettiği sorulara yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Ne yazık ki bu yıl pandemi nedeniyle Belediye Başkanlık koltuğunu bıraktığımız törenleri yapamıyoruz. 23 Nisanlarda biz memur gibi, çocuk başkanlarımızı dinliyor taleplerinin yerine gelmesi için talimat veriyorduk. Ancak Eskişehir’de de salgın yoğun yaşandığı için bu yıl bunu yapamasak da gelecek yıllarda keyifle sizi yine eskisi gibi ağırlamak istiyoruz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024