×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Acar, esnafın yanındayız

Ak Parti Odunpazarı İlçe teşkilatı Ramazan ayının başlamasıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar ulaştırmaya devam ediyor.

Gündem 13/04/2021 14:22 13/04/2021 14:24

A- A+

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar ulaştırmaya devam eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı'nın Ramazan ayı için erzak kolisi teminlerini mahallelerdeki esnaflardan temin edeceklerini ifade eden AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar, “esnafımızın yanındayız” dedi.

Yardımlaşmaya özen gösteriyoruz

Başkan Acar "Ramazan, birlik ve beraberlik ayıdır. Yunus Emre'nin de sözlerinde yer verdiği, "Bölüşürsek çok oluruz, bölünürsek yok oluruz" ifadelerini de şiar edinmek gerekmektedir. Bu kapsamda bizler de pandemi sürecinde yardımlaşmaya özellikle ağırlık vermekteyiz. Özellikle pandemi sürecinden fazlasıyla etkilenen esnaflarımıza destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Yardımlar mahalle esnafından

Acar, “Pandemi süreci başlarından bu yana 'Esnafımızın Yanındayız' sloganıyla birçok desteği ilçe başkanlığımız bünyesinde esnaflarımıza ulaştırmaya çalıştık. Mübarek Ramazan ayının da gelmesiyle özellikle erzak, kumanya, gıda vb. koli yardımlarımızı esnaflarımızdan temin etme kararı alarak yine esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Teşkilatımız bünyesinde yapacağımız çalışmalar ile hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerle buluştururken aynı zamanda esnafımıza da katkı sağlayabilmeyi hedeflemekteyiz” dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024