×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Ak Parti' deki birlik beraberlik göze çarpıyor

Kısa süre önce Ak Parti' ye katılan Nebi Hatipoğlu'nun Ak Parti içindeki etkisi her geçen gün daha da artıyor. Parti içi istişarelerin hızla devam ettiği son günlerde, birlik beraberlik göze çarpıyor.

Spor Yaşam Siyaset 20/12/2023 13:35 21/12/2023 11:01

A- A+

Kısa süre önce Ak Parti' ye katılan Nebi Hatipoğlu'nun Ak Parti  içindeki etkisi her geçen gün daha da artıyor. Parti içi istişarelerin hızla devam ettiği son günlerde, birlik beraberlik göze çarpıyor. 

Haftalık istişare toplantılarından birinin daha gerçekleştiği Ak Parti' de toplantı ile alakalı sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunan Hatipoğlu şu ifadelere yer verdi.

" Eskişehir’imizin gelişimi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Milletvekillerimiz Fatih Dönmez ve Prof. Dr. Ayşen Gürcan, MKYK üyemiz Ali Demirel, İl Başkanımız Süleyman Reyhan ile yaptığımız haftalık istişare toplantısında, şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projelerimizi ele aldık."

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024