×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

AK Parti gençleri kapı kapı geziyor

Ramazan ayının başlaması ile beraber AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları tam kadro her akşam bir mahallede erzak dağıtımı yapıyor.

Gündem 30/04/2021 16:04 30/04/2021 16:07

A- A+

Ramazan ayının başlaması ile beraber AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları tam kadro sahaya indi. Ramazan ayının ilk yarısında ihtiyaç sahiplerine erzak dağıtımıyla birlikte, her gün farklı bir mahallede farklı iftarlık pide ikramında bulunuldu.

Yüreklere dokunmak ilkemiz

Bunun yanı sıra gençler, İl Gençlik Kolları ile birlikte ortaklaşa düzenlenen projede iftira yetişemeyen vatandaşlara iftarlık ikramında bulundular. Ayrıca emniyet güçleri ve görevi başında bulunan kamu çalışanlarını da unutmayan gençler iftarlık çorba ikramlarında bulundular. Çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı, yüreklere dokunmayı ilke edinip yola çıktıklarını belirtti. Zorlu pandemi sürecinde ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Başkan Sarı,  “Paylaşma ve kardeşlik ayı Ramazan’da, gerek ihtiyaç sahibi okumayan çocuk kalmasın düşüncesiyle kardeşlerimize kitaplar göndererek, gerekse kırsal kesimde yaşayan minik kardeşlerimize hediyeler verip yüzlerinde tebessüm ettirmeyi kendimize vazife edindik.'' dedi.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024