×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Amaç huzurlu bir yaz geçirmek

Tepebaşı, haşereyle mücadele kapsamında mahallelerde gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Yaşam 12/06/2021 12:47 12/06/2021 12:48

A- A+

Tepebaşı Belediyesi, halk sağlığı kapsamında yaptığı çalışmaları kesintisiz şekilde sürdürüyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün larvasit ve uçkun (sinek türleri) ilaçlamaları tüm bölgede sürüyor. Sivrisinek, ergin, karasinek, larva ve diğer zararlı haşere gruplarıyla titizlikle mücadele eden ekipler, Tepebaşı ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor. 

Çok sayıda mahalle ilaçlanladı

Son olarak Ertuğrulgazi, Çamlıca, Batıkent, Esentepe, Sütlüce, Şirintepe, Uluönder, Sakintepe, Yeşiltepe, Yukarı Söğütönü, Aşağı Söğütönü, Şarhöyük, Satılmışoğlu, Sazova (Karabayır-Elmalı Mevkii), Gazipaşa, Karagözler, Boyacıoğlu, Emirceoğlu, Alınca, Mamure, Işıklar, Yeni Mahalle, Şeker, Mustafa Kemal Paşa, Güllük, Bahçelievler, Zincirlikuyu, Hayriye, Cumhuriye, Hacı Seyit,  İhsaniye, Tunalı, Ömerağa, Muttalip, Fevziçakmak, Kumlubel, Keskin, Çukurhisar ve Fatih Mahallesi’nde ilaçlama çalışması yapıldı.

İnsan sağlığına uygun ilaç

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri çalışmalarda, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı, çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen renksiz, kokusuz ilaçlar kullanıldığını belirtti. Teknik donanımlı araçlar ile çalışan deneyimli belediye personelinin, gün içinde ve gece saatlerinde düzenli olarak yaptığı ilaçlama çalışmalarının, hava koşullarının el verdiği sürece devam edeceği kaydedildi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024