×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Ataç motosikletçiler ile buluştu

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren motosikletçi derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Spor Yaşam 30/10/2021 16:51 21/02/2022 15:25

A- A+

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren motosikletçi derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.   
  Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın sivil toplum kuruluşları ile temasları devam ediyor. Başkan Ataç bu kapsamda Eskişehir’de faaliyet gösteren motosikletçi dernek ve gruplarının temsilcileri ile makamında bir araya geldi. Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Korteji öncesinde gerçekleşen ziyarete, Eskişehir Motosiklet Grubu Başkanı Faruk Yayla, 222 Motosiklet Derneği Başkanı Gürkan Güler, Adventure Riders Club 26 Başkanı Serkan Davran ve motosikletçi yazar Serdar Sevgi katıldı. Ziyarette konukları Başkan Ataç’a sürdürdükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Ataç da misafirlerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kortejine renk kattıklarını ifade ederek teşekkür etti. 
  Buluşmada Serdar Sevgi, "Mavi Tekerlekli Bisiklet" adlı kitabını Başkan Ataç’a armağan etti. 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024