×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Başkan Kurt, birlik beraberlik çağrısı yaptı

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor’un ertelenen kongresi öncesinde “Kime hangi görev düşüyorsa, onun sorumluluğunu üstlenerek gelmeli. Eskişehirspor markasına, kulübüne ve markasına sahip çıkmalı” dedi. 

Spor 05/06/2021 10:57 05/06/2021 14:18

A- A+

 

Eskişehirspor’un ertelenen kongresi öncesinde ES TV’ye açıklamalar yapan Başkan Kurt, Eskişehirspor’un bu duruma düşmesinde kim sorumluysa onların harekete geçmesi gerektiğini belirtti. 

Görev süreleri boyunca imkansızlıklar içinde kulüpte görevi yürüten Başkan Mustafa Akgören ve Yönetimine teşekkür eden Başkan Kurt, şunları söyledi: “Her zaman söylenen şeyleri tekrarlamanın anlamı yok. Eskişehirspor’un şu anki durumu malum. Kime hangi görev düşüyorsa, onun sorumluluğunu üstlenerek gelmeli. Eskişehirspor markasına, kulübüne ve markasına sahip çıkmalı.  Ben iki yıla yakın süredir her türlü zorluğa, imkansızlığa rağmen işi yürütmeye çalışan Başkan Mustafa Akgören ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. Keşke herkes aynı sorumluluk bilinciyle 1-2 yıl görev alsa, katkı sunsa. Ama gördüğüm kadarıyla bu işin içindeki yönetimdeki geçmiş yıllarda çalışan arkadaşlarımız birbirine küsmüş, birbirine kırılmış. Birinin olduğu yerde diğeri olmuyor. Ama bu büyük bir güç azalmasına sebep oluyor. Bu tür işlerden ya da düşüncelerden vazgeçip herkesin şapkasını önüne koyması lazım” 

Birlik ve beraberlik içinde Eskişehirspor’u ayağa kaldırma zamanı olduğunu ifade eden Başkan Kurt, “ ‘Eskişehirspor’dan ben şimdiye kadar ne aldım, ne verdim?’ diye bakması lazım. Geçmişte bu borçları, bu transferleri yapan arkadaşlarımız, yönetimin bu sıkıntılı hale düşmesine neden olan arkadaşlarımız gelip bir derecede olsa kusurlarını hafifletmeleri gerekir. Şimdi birlik, beraberlik zamanıdır. Yan yana gelerek kulübe ve takımı ayağa kaldırmak şarttır. Çünkü Eskişehir’de başka Eskişehirspor yok” dedi.

 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024