×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Bayramda konser verdiler

Odunpazarı Belediyesi, tam kapanma gölgesinde geçen Ramazan Bayramı’na gerçekleştirdiği online konserler ile renk kattı. 

Kültür Sanat 16/05/2021 19:15 16/05/2021 19:16

A- A+

Bayram boyunca devam eden konserlerde ünlü isimler Niyazi Koyuncu, Mithat Körler ve Selçuk Balcı birbirinden güzel eserlerle, sevenleriyle buluştu. Koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzisyenlere destek olmak için gerçekleştirilen konserlere katılan isimler, müzisyenlere verdiği destek için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti. 

Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz

Odunpazarı Belediyesi, Ramazan Bayramı boyunca online bayram konserleri düzenledi. Niyazi Koyuncu, Mithat Körler ve Selçuk Balcı’nın sahne aldığı Bayram Konserleri, izleyenlerden tam not aldı. Odunpazarı Belediyesi’nin koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçiren müzisyenlere destek olmak için gerçekleştirdiği konserler dizisinin başlangıcı olan bu konserler, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un talimatı ile “Müziğe Ses Veriyoruz, Dayanışma ile Güçleniyoruz” sloganı ile düzenleniyor.

Sanatçılar için ‘Güneşimi Kaybettim’

Müzisyenlerle dayanışmanın öneminin bir kez daha ortaya çıktığı bu günlerde, OdunpazarıBelediyesi Ramazan Bayramı’nı 3 farklı konser ile güzelleştirdi. Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve Odunpazarı TV’nin youtube sayfasından yayınlanan konserler, adeta izleyicilerinin gönüllerini fethetti.  Bayramın birinci günü sevilen sanatçı Niyazi Koyuncu, sahne aldı. Konserine ağabeyi Kazım   Koyuncu’nun ‘Ayrılık Şarkısı’ adlı eseri ile başlayan Koyuncu, konser sırasında birbirinden çok sevilen ezgileri seslendirdi.Bayramın ikinci günü ise Eskişehirli sevilen sanatçı Mithat Körler şarkıları ile sevenleriyle buluştu. Konserinde birbirinden hareketli ve sevilen şarkılarını seslendiren Körler, izleyenlerin evlerinde neşeli dakikalar geçirmesini sağladı. Körler, sevilen şarkısı ‘Güneşimi Kaybettim’i ise koronavirüs salgınında büyük fedakarlıklar gösteren sağlık emekçileri için seslendirdi. Bayramın üçüncü günü ise Karadeniz Müziğinin sevilen sesi Selçuk Balcı, sevenleriyle buluştu. Konserine ‘Tulumcu LiduLidu’ adlı parça ile başlayan Balcı, evlerde Karadeniz rüzgârı estirdi. 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024