×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Biden’i şiddetle kınıyoruz

ADD Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Cihan Taşar ABD Başkanı Biden’in ermeni yalanları ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.

Gündem 25/04/2021 19:19 25/04/2021 19:20

A- A+

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Cihan Taşar ABD Başkanı Biden’in ermeni yalan ve iftiralarıyla ilgili beyanlarına çok sert tepki gösterdi. Taşar yaptığı yazılı açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti, emperyalist güçlerin yenilgisinin somut bir sonucudur. Dün olduğu gibi bugün de emperyalist güçler karşısında uyanık ve dikkatli olacağız. ABD Başkanı Biden’ın sözde soykırım ifadesini bu doğrultuda şiddetle kınıyoruz..ABDnin siyasi amaçlarına ve baskılarına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” dedi.

Nefret suçu işliyorlar 

Taşar açıklamasında, Birinci Dünya Savaşı koşullarında alınan tehcir kararını “soykırım” diye kabul edenlerin nefret suçu işlediklerini ve düşmanlık tohumları ektiklerini belirtti. Taşar; “Birinci Dünya Savaşında, Doğu Anadolu'da Çarlık Orduları ile "Büyük Ermenistan" vaadiyle kandırılmış ve silahlandırılmış Ermeni çeteleri arasında kalan, Osmanlı Ordusunu korumak için alınan; "Tehcir" kararını "Soykırım" diye kabul edenler, nefret suçu işlemekte ve düşmanlık tohumları ekmektedirler... ABD Başkanı Biden da bu kervana katılmıştır. Biden’ın  açıklamasıyla halkımız;  emperyalizmin karanlık yüzünü bir kez daha görmüştür. Görülen şudur: Emperyalizm, Kurtuluş Savaşı’nda Büyük Atatürk’ün önderliğinde Türk Milleti’nden yediği şamarı unutamamıştır. Emperyalistler, Türkiye’yi parçalama, yıkma, yeni savaşlar içine çekme hayallerinden vazgeçmemiştir.  ABD;  PKK, PYD ve YPG üzerinden Türkiye’nin güneydoğu sınırında terör koridoru, terör devletçikleri yaratmak amacındadır.  ABD’nin besleyip büyüttüğü ve himaye ettiği FETÖ aracılığıyla neleri hedeflediği milletimizin malumudur. Bizim tarihimizde, soykırım yoktur. Ancak, sözde soykırım iddialarını maksatlı bir şekilde gündeme getirenlerin geçmişleri soykırımlarla doludur” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024