×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

‘Bizim Çocuklar’ dağılmaya devam ediyor

Eskişehirspor’un savunma oyuncularından Mevlüt Çelik, sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldığını açıkladı. 

Spor 10/06/2021 12:31 10/06/2021 12:32

A- A+

Eskişehirspor’da yaprak dökümü devam ediyor. Kulüple olan sözleşmesi 31 Mayıs 2023’e kadar devam eden Mevlüt Çelik, alacaklarına karşılık olarak takımdan ayrılma kararı alan yeni isim oldu. 

Ayrılığı Instagram’dan duyurdu

24 yaşındaki stoper, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı veda açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

“Alt yapısından yetiştiğim beni ben yapan, profesyonelliğe adım attığım, büyüyüp olgunlaştığım Eskişehirspor’a maalesef veda ediyorum. Bazı zamanlar vardır kendiniz ve aileniz için sevdiğiniz yerlerden ayrılmanız gerekir. 4 yıldır çektiğimiz zorlukları herkes biliyor ama ben bu zorluklara rağmen sahaya çıkıp elimden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. Kimine göre yapabilmişimdir kimine göre yapamamışımdır orası sizlere kalmış. Daha güzel bir şekilde veda etmek isterdim fakat hem gelinen nokta hem de şartlar buna el vermedi. Eskişehirspor ile çok büyük hayallerim vardı bunları yapamadan ayrılmak benim içimde hep ukde kalacak. Sizleri ve Eskişehirspor’u çok seviyorum, bir hatam olduysa affola. Hakkınızı helal edin benden yana herkese helal olsun.”

Mevlüt Çelik, TFF 1. Lig’de bu sezon 25 maçta oynamış ve 1 asist yapmıştı. 

‘Bizim Çocuklar’ dağılıyor

2 sezon önce ‘Bizim Çocuklar’ ismiyle yeni bir jenerasyon yakalayarak TFF 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren Eskişehirspor’da o zamanki kadroda olan futbolcular yavaş yavaş ayrılmaya başladı. Geçtiğimiz sezonlarda ayrılan Ekrem Kılıçarslan, Mehmet Feyzi Yıldırım, Semih Güler, Cemali Sertel ve Metehan Altunbaş’tan sonra son ayrılan isimler Mehmet Özcan, Bedirhan Altunbaş ve Mevlüt Çelik oldu. 

31 Mayıs’ta sözleşmesi sona ererek boşa çıkan Ebrar Yiğit Aydın, Furkan Balaban, Emir Yıldız, Ömer Faruk Güler, Erdal Akdari, Furgan Polat ve İbrahim Halil Öner gibi isimlerin durumunun ne olacağı merak edilirken, ayrılıkların devam edeceği belirtiliyor. 

 


 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024