×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Bu çocuklar bir harika

Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde eğitim gören çocuklar, online ortamda buluşarak 23 Nisan’a özel klip çekerek yayınladılar.

Yaşam 22/04/2021 17:09 22/04/2021 17:10

A- A+

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde eğitim gören çocuklar, online ortamda bir araya gelerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla klip hazırladı.

Youtube kanalından ulaşılıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde müzik eğitimleri online olarak sürüyor. Pandemi sürecinde de eğitimlerinden kopmamanın mutluluğunu yaşayan 10 çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir klip hazırladı. Gitarları, piyanoları ve orglarını alarak online ortamda bir araya gelen çocuklar, “El Ele Verelim” 23 Nisan çocuk hep birlikte seslendirdi.  Çocukların hazırladıkları klibe ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlanan diğer videolara, Tepebaşı Belediyesi’nin “tepebasibld” adlı Youtube kanalından ulaşılabiliyor.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024