×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Büyükerşen’den 1 Mayıs mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Büyükerşen,” pandeminin mağduru çalışanlar” dedi.

Yaşam 30/04/2021 15:49 30/04/2021 15:50

A- A+

1 Mayıs’ın dünyada işçi ve emekçi bayramı olarak kutlandığını hatırlatan Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “1 Mayıs, 1800’lü yılların sonlarında, sanayi devrimini gerçekleştirmiş pek çok ülkede işçilerin ve emekçilerin ortak hakları için simgeleştirdikleri tarihtir” dedi.

Çalışma koşulları ağırlaştı

Büyükerşen, bir bayram havasında kutlanması gereken 1 Mayıs’ın, emekçilerin gerek çalışma koşulları, gerek çalışırken ve emekli olduktan sonraki sosyal hak ve kazanımlarının olması gerekenin çok altında bulunması nedeniyle sıkıntılı kutlandığını söyledi. Başkan Büyükerşen, “ 1 Mayıs çalışanların kutlamadan ziyade hak arayışlarını dillendirdikleri bir gün haline gelmiştir. Bunun üzerine pandemi sürecinin de eklenmesiyle birlikte işçilerin çalışma koşulları daha da ağırlaşmış ve bu sürecin en mağdurlarından biri işçi kesimi olmuştur” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024