×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Çakırözer ölüm yollarını hatırlattı

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Afyon-Kırka-Seyitgazi yolu ile Eskişehir-Alpu-Beylikova-Mihalıççık yolunu hatırlattı.

Siyaset 13/06/2021 21:06 13/06/2021 21:18

A- A+

Eskişehir’de yüzlerce ölümlü kaza yaşandığı için ‘ölüm yolu’ olarak anılan Afyon-Kırka-Seyitgazi yolu ile Eskişehir-Alpu-Beylikova-Mihalıççık yolu TBMM’de yeniden tartışma konusu oldu. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Dışişleri Komisyonu’na gelen Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’na yolların neden tamamlanmadığını sordu. 

Ortada daha proje bile yok

6 yıldır Meclis’te söylemesine rağmen çağrılarına duyarsız kalınmasına tepki gösteren Çakırözer, “Bu iktidar Afyon ilinden çıkıp da Gazlıgöl'e kadar kaymak gibi çift gidiş, çift geliş yol yapıyor ama aynı yol Eskişehir il sınırına Kırka’ya gelince ölüm yoluna dönüyor. Seyitgazi-Kırka yolu, Eskişehir-Alpu yolu hala tamamlanmadı. Ben 6 yıldır söylüyorum, benden önceki yıllarda da Milletvekillerimiz söyledi. Yüzlerce ölümlü kazanın yaşandığı bu yollara, çağrılarımıza bu kadar duyarsızlık artık yeter! Sadece Eskişehirliler değil, on binlerce yurttaşımız bu yolları kullanıyor. Önceliğinizi bu yollara verin artık bu ölüm yollarını bitirin” çağrısında bulundu.  Çakırözer’e yanıtında Afyon-Kırka-Seyitgazi yolunun ne zaman tamamlanacağına ilişkin kesin tarih vermeyen Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu projenin bitirilmesinin ardından yatırım programına alınarak yapılmasının planlandığının söyledi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024