×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Çalışkan’dan 19 Mayıs mesajı

Ak Parti İl başkanı Çalışkan 19 Mayıs mesajında, “Ülkemizi çok daha güzel yarınlara ulaştıracağımıza inancımız tamdır” dedi.

Yaşam Gündem 19/05/2021 11:09 19/05/2021 11:10

A- A+

AK Parti Eskişehir İl Zihni Çalışkan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çalışkan mesajında, "Milli mücadelenin Türk tarihine düşülen kayıtlarından biri olan 19 Mayıs 1919 şahlanışımız, Türk Milleti olarak küllerimizden yeniden doğuşumuzun adıdır” dedi. 

Güçlü ve kararlı bir gelecek

Çalışkan mesajında şu görüşlere yer verdi; “19 Mayıs, vatan aşkıyla bir milletin tek vücut olarak harekete geçtiği ve kurtuluş paydasında buluşmuş olan necip milletimizin Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerine koyduğu ilk harçtır.  Her zamankinden daha güçlü ve kararlı bir şekilde geleceğe hazırlanan gençlerimizin; azmi, heyecanı, enerjisi ile ülkemizi çok daha güzel yarınlara ulaştıracağımıza inancımız tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla anıyor ve geleceğimizin güvencesi olan kıymetli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024