×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Denetimler artacak

EOSB yönetimi sorumluluk bölgesinde denetimleri sıklaştırmak için 2 adet saha denetim aracını daha devreye aldı.

Yaşam 17/05/2021 09:52 17/05/2021 09:52

A- A+

EOSB içerisinde güvenliği ve denetimi ön planda tutan  OSB Bölge Müdürlüğü hem işyerlerinin hem de  çalışanların güvenliğini ön plana alacak önlemleri arttırdı. Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü(EOSB) OSB içinde genel çevre ve yol denetimiyle, güvenlik ve kontrol hizmetleri için 2 adet saha denetim aracı göreve başladı.

6 özel güvenlik 2 denetim aracı göreve başladı

Eskişehir OSB Müdürlüğü bölge içerisinde genel yol ve çevre denetimleri, sanayi kuruluşlarının güvenliğine yardımcı olmak, bölge tesislerinin kontrolü ve güvenliğinin sağlanması, inşaat ve diğer altyapı işlerinin denetimi, acil konulara ilk müdahale işlemlerinin gerçekleştirilmesi ile OSB içinde kolluk kuvvetlerine yardımcı ve destek olmak amacıyla bünyesine yeni 6 özel güvenlik görevlisi ile 2 adet saha denetim aracı kattı. 

Türkiye’nin ikinci büyük OSB’si

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, saha denetim araçlarıyla bölgenin öncelikle her konuda denetimin sağlanacağını, olabilecek olaylara erken müdahale etmeyi planladıklarını söyledi. Küpeli, çevre denetimlerini arttırmayı, ek olarak da güvenliğine katkı sağlamayı planladıklarını aktararak, “Kurumumuzu, hem yetkileri ve yönetim kabiliyetleri açısından hem de insan kaynağı ve donanım açısından sürekli güçlendiriyoruz ve geliştiriyoruz. Toplam alan bakımından ülkemizin ikinci büyük OSB’siyiz” dedi.

İstenmese de olaylar yaşanabiliyor

Küpeli şöyle devam etti, “Bölgemizin tahsis edilen alan büyüklüğü şu anda 20 milyon metrekareyi geçti. Yeni yatırımcılarımıza geçen yıl 888 bin metrekare, bu yılda tahminimize göre 1 milyon metrekare civarında yeni arsa tahsisi gerçekleştireceğiz. Eskişehir OSB hızlı bir büyüme ev gelişme içinde, bölgemiz içinde halen 670 sanayi kuruluşumuz var. Bu büyük yapı içinde OSB’de zaman zaman bazen istenmese de her gün çok sayıda sorunlar ve denetlenmesi gereken olaylar yaşanabiliyor.  Bazen çevreyle ilgili konularda, bazen yollardaki hatalı park eden araçlar ve tırlarla, ilgili bazen de sokak hayvanlarıyla ilgili.  Yine yapılan inşaat ve altyapı işleriyle ilgili sorunlar bize sık sık ulaşıyor hem bu tür olaylara gecikmeden müdahale edebilmek, ek olarak da OSB içinde güvenlik olaylarında caydırıcı olmak, olay yerine daha hızlı intikal etmek ve kolluk kuvvetlerimize yardımcı olmak amacıyla bünyemize 6 özel güvenlik görevlisi ile 2 adet saha denetim aracı kattık. Yeni oluşturduğumuz birimimiz bölgemizde 7/24 görevinin başında olacak.” 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024