×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Destek ödemeleri başladı

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, çiftçilere yapılacak destek ödemelerinin bugün hesaplara yatacağını duyurdu.

Siyaset 08/05/2021 12:47 08/05/2021 12:47

A- A+

AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay  Eskişehir çiftçisine  bugünden başlayarak destek ödemelerinin başladığını duyurdu. Günay, “Devletimiz üreten çiftçimizin her zaman yanında ve onu desteklemeye devam edecektir” dedi.

Ödemeler pazartesi günü tamamlanacak

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, çiftçilere yapılacak destek ödemelerinin bugün hesaplara yatacağını duyurdu. Prof. Günay, “Eskişehir çiftçisine; hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği ile sertifikalı tohum üretim desteği olarak *toplam 15,8 MİLYON TL* destekleme ödemesini bugün banka hesaplarına yatacak. Çiftçilerimizden TC Kimlik numaraları 4-6-8 ile bitenler bugün 18:00'den sonra, 0 ve 2 ile bitenler ise Pazartesi günü 18:00'den sonra banka hesaplarından bu desteklemeleri alabilecekler. Devletimiz üreten çiftçimizin her zaman yanında ve onu desteklemeye devam edecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli ve ekibine çiftçilerimiz adına teşekkür eder, tüm çiftçilerimize hayırlı bayramlar dileriz” şeklinde açıklamada bulundu.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024