×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eksiklere aldırmıyorlar

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada covid-19 vakaları ile sarsılan Eskişehirspor Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor 31/03/2021 17:21 31/03/2021 17:22

A- A+

A Milli Takımın Dünya Kupası grup eleme maçları sebebiyle 15 gün süreyle lige verilen arada covid-19 vakaları ile sarsılan Eskişehirspor’da durmak yok. Peş peşe gelen futbolcu personel toplam 15 kişide tespit edilen vakalara rağmen her şeye rağmen Altınordu maçının hazırlıkları devam ediyor. Pazar günü deplasmanda oynanacak olan maçla ilgili sosyal mesafe kurallarına uygun çalışan siyah kırmızılı ekipte morallerde yerinde. 

Takım performansı artacak

Son olarak evinde oynadığı Adana Demirspor maçında alınan beraberlik ve oynanan futbol hem camiayı hemde yönetimi memnun etmişti. Teknik direktör Cengiz Seçsev Altınordu maçında da aynı performansı göstermek için sahada olacaklarını belirterek “Genç bir kadromuz var. İnşallah bu kadro geleceğin iskeletini oluşturacak” değerlendirmesinde bulunuyor. Siyah kırmızılı takım dün öğleden sonra Vali Hanefi Demirkol tesislerinde Seçsev yönetiminde pas, şut ve koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.
 
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024