×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Erbaş şiir severler ile buluşacak

Kent & Kültür Söyleşileri, online olarak gerçekleşmeye devam ediyor. Söyleşinin bu ayki konuğu sevilen şair Şükrü Erbaş olacak.

Kültür Sanat 16/05/2021 14:29 16/05/2021 14:29

A- A+

Tepebaşı Belediyesi’nin beğeniyle takip edilen ve şehrin kültür geleneği haline gelen Kent & Kültür Söyleşileri, birbirinden önemli isimleri Eskişehirlilerle bir araya getirmeyi sürdürüyor.

 Zoom platformundan yayın

Koronavirüs dolayısıyla online olarak gerçekleştirilen söyleşinin bu ayki konuğu sevilen şair Şükrü Erbaş olacak. Koordinatörlüğünü Haydar Ergülen’in yapacağı “İnsana İnanmadan Şiire İnanamayız” adlı söyleşi 20 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleşecek. Zoom platformu üzerinden düzenlenecek programa katılmak isteyenler, etkinliğin QR kodunu telefonlarına okutarak ya da ilgili linke tıklayarak söyleşiyi izleyebilecek. QR kodu ve program linkine “www.tepebasi.bel.tr/etkinlikler.asp” web adresinden ulaşılabilecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin, “tepebasibld” adlı Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024