×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

ESKİ çalışmalarını hızlandırdı

ESKİ ekipleri Seyitgazi Göknebi Mahallesi’nde yaşanan temiz su sorunun çözümü için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşam 02/05/2021 12:52 02/05/2021 12:53

A- A+

ESKİ kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşları, temiz ve sağlıklı suya kavuşturmak amacıyla pandemi döneminde de yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Seyitgazi ilçesi Göknebi Mahallesi’nde yapılan çalışma ile arıtılmış temiz, sağlıklı içme ve kullanma suyu hattı uzatma çalışmalarında sona gelindi. Yapılan çalışmanın tamamlanması ile mahallenin içme ve kullanma suyu sorunu çözülmüş olacak.

3.2 kilometrelik çalışma

Çalışmaları Göknebi Mahalle Muhtarı Osman Zeki Yıldırım ile birlikte takip eden Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalarımız devam ediyor. Göknebi Mahallemiz, Seyitgazi ilçemizin 51 mahallesinden bir tanesi ve mahallemizde uzun yıllardır içme ve kullanma suyu sıkıntısı yaşanmaktaydı. Büyükşehir Belediyemiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, ESKİ ve ilgili daire başkanlıkları burada yaptıkları çalışmalar sonucunda arıtılmış suyu 3200 metreden getirdiler. Şu anda çalışmalar devam ediyor. Kısa bir süre içerisinde mahallemiz, içme ve kullanma suyuna kavuşacak. Büyükşehir ve ESKİ ekiplerinin mahallelerimizde yaptıkları tüm çalışmalar çok değerli” açıklamalarında bulundu.

Temiz suya kavuşacağız

Göknebi Mahallesi Muhtarı Osman Zeki Yıldırım, “Mahallemizin uzun zamandır içme suyu sorunu vardı. Sağlıklı ve temiz su kaynağının yetersizliği nedeniyle mahallemiz halkı çok büyük zorluklar yaşıyordu. Mahalle halkına su yetiştiremez hale gelmiştik. Mahalleli olarak içme suyu taleplerimizi Büyükşehir Belediyemiz ve ESKİ Genel Müdürlüğü’ne ilettik. Büyükşehir Belediyesi keşif ve incelemeler yaptı. İçme suyu sorununu çözmek amacıyla çalışmalar başlatıldı ve kısa süre içerisinde tamamlandı. Mahalle halkımız sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuştu. Bundan sonra su sorunu yaşamayacağımız için çok mutluyuz. ESKİ ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mahallede yaptıkları çalışmalardan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024