×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Eskişehirspor’u kapattırmayacağız

Eskişehirspor Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Baturaygil, transfer yasaklı dosyalarla ilgili olarak 4’ü FIFA toplam 27 dosyanın kaldığını ve Eskişehirspor’u kapattırmayacaklarını söyledi.

Spor 29/06/2021 13:35 29/06/2021 13:36

A- A+

Eskişehirspor’un dün Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısında Divan Kurulu’nda Başkan Ali Çelikoğlu’nun yardımcılığını üstlenen Fatih Baturaygil, TFF’de ve FIFA’da bulunan dosyalarla ilgili önemli ve umutlu açıklamalarda bulundu. 

“4’ü FIFA toplam 27 dosya kaldı”

Özellikle TFF’deki dosyalardan imza almak için günlerce İstanbul’da bulunarak büyük çaba gösteren Baturaygil, kulübün 83 alacaklı dosyası olduğunu ve bunların 60 tanesinde de olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek, “Yaklaşık 2 haftadır alacaklılarla görüşmeler yapıyoruz. Ruud Boffin dosyası çok kritik, Boffin yarın TFF’ye başvursa bir alt lige düşüyoruz. Marko Milinkovic, Henri Bienvenu ve Nzuzi Toko ise acil dosyalarımız. 83 dosyamız var, bunlardan 23 imza kaldı. Bunun yanında 4 tane de FIFA dosyası var. İmza alınacak toplam 27 dosya kaldı. İmza vermemek için direten arkadaşlar bir yönetim oluşmasını bekliyor. Ama bu şartlarda asla bir yönetim kurulu oluşmayacak.”

“İmza verilirse yeni yönetim için adım atılır”

İmza vermeyenlerin aynı davranışlarına devam ettikleri sürece bir yönetimin oluşmayacağını ifade eden Baturaygil, “İmza vermeyenler şunu bilsin ki onlar böyle devam ettiği müddetçe yönetim oluşamayacak. Bizler de onlara yardım etmek istiyoruz. Alacaklılar eğer bu imzaları verirlerse yeni yönetim oluşumu için adım atmak isteyenler var. Dosya sayısının da 12-13’e kadar ineceğine inanıyorum” şeklinde konuştu. 

“Bu kulübü kapattırmayacağız”

Son kalan dosyalar için bugün yine İstanbul’a gidip 2 hafta orada kalacağını belirten Fatih Baturaygil, alacaklılara bir lira para veremeyeceklerini vurgulayarak şöyle konuştu: “Bir yönetim oluşursa şartlarımızı belirteceğiz. Çünkü imza verenlerin hepsine söz verdik. Bir kişiye bir lira verirsek imza verenler de verdikleri imzaları geri çekecek. Bu iş parayla çözülmeyecek. Kimse alacağı paradan inmiyor. Ben şahsen hala çok umutluyum. Dualarla ve şehrimizin desteğiyle sürecin sonunda Allah izin verirse biz kulübü kapattırmayacağız.” 


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024