×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Gençlerimize güveniyoruz 

ETO Başkanı Güler yayınladığı 19 Mayıs mesajında, “19 Mayıs Atamızın ülkemizin gençlerine duyduğu güveni açıkça gösteriyor” dedi.

Yaşam Gündem 19/05/2021 11:19 19/05/2021 11:19

A- A+

ETO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler 19 Mayıs dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vatanımızı düşman işgalinden kurtarmak ve milli mücadeleyi başlatmak için Samsun’a çıkışının 102’inci yıl dönümünü gururla kutluyoruz” dedi.

Gençlerimize yürekten inanıyoruz

Güler “Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı milli mücadele, milletimizin gayreti ve azmiyle zaferlerle sonuçlanmış, Türk milleti eşi benzerine rastlanmayan bağımsızlık destanı yazmıştır” dediği mesajında özetle şu görüşlere yer verdi; “ Atamızın milli mücadeleyi başlattığı tarihin bayram olarak kabul edilmesi, ülkemizin gençlerine duyduğu güveni açıkça göstermektedir. Eskişehir Ticaret Odası olarak biz de gençlerimize yürekten güveniyor; gençlerimizin Türkiye’yi ve Eskişehir’i çok daha yükseğe taşıyacağına inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı içtenlikle kutluyor; Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve şükranla anıyorum.”
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024