×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Günay müjdeyi verdi

Ak Parti milletvekili Günay tarımsal sulama için büyük katkı yapacak Gökpınar barajının tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Yaşam 11/06/2021 14:03 11/06/2021 14:03

A- A+

AK Parti Eskişehir Dış İlçelerden Sorumlu Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, tarımsal sulama konusunda çok önem arz eden Gökpınar Barajı ile alakalı açıklamada bulundu. Prof. Dr. Günay, ‘’ Yukarı Sakarya Islahı ve Sulaması Projesi Gökpınar Barajı projesinde toplam gövde dolgu hacmi 1.430.000,00 m3 olup, 1.340.000,00 m3 dolgu imalatı tamamlandı. Gökpınar Barajında, 90.000,00 m3 gövde dolgusu, dipsavak mekanik aksamı ve dolusavak imalatlarının 2021 yılı Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. Bu aşamaya gelirken her aşamasında yakın takip ve destekleri için E. Bakanımız Nabi Avcı ve Valimiz Erol Ayyıldız’a teşekkür ederim” dedi..

 Maliyeti 240 milyon TL’yi buluyor

Toplam proje bedelinin 240 milyon Lira olduğunu dile getiren Prof. Dr. Günay, ‘’Şehrimizde sürdürülebilir kırsal kalkınma anlamında atılan adımların en güzel örneklerinden biri bu proje. 2015 Yılında başlayan proje gelecek aylarda tamamlanmış olacak. Eskişehir’i ilçe ilçe, köy köy geziyoruz. Buralarda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, isteklerini çok net şekilde görme imkanımız oluyor, ilgili mercilere ve bakanlarımıza iletiyoruz. Bu anlamda yapılan projelerin, atılan adımların sonuna kadar takipçisi ve destekçisiyiz. Bakın burada 240 Milyon TL’lik bir yatırım söz konusu. Küresel iklim değişikliğinin olumsuz etkilerini her gün daha derinden hissediyoruz. Tarımsal sulama önemli bir sorun haline geldi. Bu yatırım Eskişehir için çok değerli ve bu yatırım değer üretmeye devam edecek” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024