×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Haftada iki kez ilaçlama yapılıyor

Odunpazarı ekipleri ilçe genelinde havaların ısınmasıyla birlikte baş gösteren haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşam 26/05/2021 14:22 26/05/2021 14:25

A- A+

Odunpazarı Belediyesi, hava sıcaklığının arttığı bu günlerde vatandaşların sineksiz ve rahat bir yaz geçirmeleri için ilaçlama çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşan yaz ayları ile birlikte başlayan haşere sorununu, doğal hayat ve biyolojik dengeye uyumlu ilaçlar ile bilimsel programlar doğrultusunda çözüme kavuşturuyor. Odunpazarı Belediyesi, ilçenin tamamında donanımlı personel ve araç gereçleri ile sivrisinek, karasinek, larva ve diğer zararlı haşere grupları konusundaki ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlaçlar Dünya Sağlık Örgütü’nden onaylı 

İlaçlama konusunda doğal hayat ve biyolojik dengeyi göz ardı etmeden hareket eden Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, haşerelerin üreme alanlarında Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan ilaçlar ile bilimsel programlar doğrultusunda uygulamalar yapıyor. Odunpazarı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan bütün mahallelerde sivrisinek, karasinek, zararlı haşere grupları konusundaki ilaçlama çalışmalarını uzman biosidal ürün uygulayıcı eğitimi almış beş ekiple haftada iki kez gerçekleştiriyor.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024