×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Hayvan severler ile işbirliği yapıldı

Odunpazarı Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların sağlığını korumak amacıyla rutin aşı takvimini uygulamaya devam ediyor. 

Yaşam 15/06/2021 14:19 15/06/2021 14:21

A- A+

Sokakta yaşayan dostlarımız için, atölyelerinde imal ettiği ‘Şirin’ ve ‘Şirine’ hayvan besleme heykellerinden, köpek kulübeleri ve kedi evlerine kadar pek çok alanda çalışmalar yürüten Odunpazarı Belediyesi, bir taraftan da hayvan severler ile iş birliğini sürdürüyor. 

Bir kap su biraz mama çağrısı

Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, Odunpazarı Bölgesi’nde iç dış parazite karşı aşı çalışması yaptı.  Hayvan severlerin de katıldığı aşılama çalışmasında, yavru ve yetişkin sokak köpeklerinin eksik aşıları tamamlandı.   Odunpazarı Bölgesi’nde sokakta yaşayan can dostlarımız için çalışmaya devam edeceklerini belirten yetkililer, hayvan severler ile yaptıkları iş birliğini ise sürdüreceklerini kaydetti. Sıcak havalara dikkat çeken yetkililer, vatandaşlardan sokakta yaşayan can dostlarımızı unutmamalarını istedi. Yetkililer, “Sıcak havalarda su bulamayan can dostlarımız için kapınızın önüne, parklara, sokaklara 'bir kap su' koymayı unutmayın” dedi.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024