×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

İlk etkinlikler Sazova Amfi Tiyatro’da

Senfoni Orkestrası, provalarına başladığı konser etkinliklerini Haziran ayı sonunda açık havada izleyicileri ile buluşturuyor.

Kültür Sanat 15/06/2021 13:50 15/06/2021 13:52

A- A+

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, pandemi koşullarındaki normalleşme eğilimini göz önüne alarak provalarına başladığı konser etkinliklerini Haziran ayı sonunda açık havada izleyicileri ile buluşturuyor. Koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle Eskişehir Senfoni Orkestrası konser etkinliklerine bir süredir ara vermişti. Topluluk, normalleşme kararları ile birlikte başlattığı konser çalışmalarını tamamladı.

Seyirci kapasitesinin üçte biri alınacak

İlan edilen programa göre, Eskişehir Senfoni Orkestrası 18, 19 ve 25 Haziran tarihlerinde oda müziği konserleri ile izleyici karşısına çıkacak. Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı Amfi Tiyatro’da açık hava sahnesinde saat 16.00’da başlayacak olan konserler ücretsiz olarak sahnelenecek. Dvorak, Bizet ve Boccherini gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin çalınacağı Oda Müziği konserleri, pandemi koşulları doğrultusunda seyirci kapasitesinin üçte biri oranına uygun olarak sınırlı sayıda seyirci ile gerçekleştirilecek.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024