×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

İYİ Parti’den Alpu yolu tepkisi

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş bir açıklama yaparak söz verildiği halde bitirilmeyen Alpu Yolu ile ilgili tepki gösterdi.

Siyaset Gündem 01/04/2021 16:39 01/04/2021 16:47

A- A+

Yeniden ölümlü ve zincirleme kaza ile gündeme gelen Alpu Yolu ile ilgili olarak İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş AK Partiye sert eleştirilerde bulundu. Ektaş yaptığı açıklamada, “Siyasete alet edilen, seçimler öncesi gündeme getirilen Alpu yolu, AK Parti iktidarının duyarsızlığı, öncelikleri tanımlayamayan düşüncesi nedeniyle canları almaya devam ediyor” dedi. Ektaş,  Son 10 yılda önemli bölümü ölümlü 600’den fazla ölümlü kazanın meydana geldiği Alpu yolunda önceki gün meydana gelen kazada da 1 vatandaşımız daha vefat ettiğini, 5 vatandaşımızın da yaralandığını söyledi. 

Sakallı’nın sözlerini hatırlattı

Yaralı vatandaşlardan 3’ünün durumunun ağır olduğunu da hatırlatan Ektaş, 31 Mart 2019 yerel seçimler öncesinde, 13. Mart.2019 tarihinde AK Parti İl Başkanı ile31 Mart Yerel seçimlerinde Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve AK Parti MKYK Üyeliğine seçilen Burhan Sakallı’nın, Alpu yolunun 5. Kilometresinde açıklama yaptığı hatırlattı.  Burhan Sakallı’nın 39 kilometrelik yolun, “Kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların sürdüğünü, kent halkının yanı sıra Alpu, Mihalıççık ve aynı güzergahtaki diğer ilçelerin ulaşımını sağlayan kara yolunda başlatılan çalışmanın çok önemli olduğunu” söylediğini hatırlatan Ektaş, “Ancak, bu yolu kullanan vatandaşlarımız bugüne kadar ne bölünmüş yol gördü, ne genişletilmiş yol” dedi.

Amasız, fakatsız yol tamamlanmalı

Başkan Ektaş AK parti’ye çağrıda bulunarak; “Her seçim döneminde samimiyetsiz vaatlerle halkı kandırma politikalarınızdan vazgeçiniz. Amasız, fakatsız, mazeret üretmeden, acil olarak; Eskişehir Alpu yolunun tamamını oyalamadan ivedilikle ihale ediniz ve yapımını gerçekleştiriniz. Hemen akabinde Alpu, Beylikova ve Mihallıççık bağlantısını tamamlayarak Ölüm Yolu olarak sık sık gündeme gelen bu yolu bitiriniz” çağrısında bulundu.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024