×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

JASAT Dedektifleri işbaşında

Otomobilden vagon parçasına her şeyi çalan hırsızların ipliğini JASAT dedektifleri pazara çıkardı. Çalıntılar sahiplerine verildi.

Yaşam 22/05/2021 13:09 22/05/2021 13:09

A- A+

Son dönemde faili meçhul hırsızlık olaylarının peşine takılan Jandarma İstihbarat elemanları pek çok hırsızlık olayını aydınlattı. JASAT dedektifleri aralarında 2’de otomobil bulunan çok miktarda çalıntı malı sahiplerine teslim etti.

16 hırsızlık olayı aydınlatıldı

İl Jandarma Komutanlığı’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “01 Nisan-20 Mayıs 2021 tarihleri arasında sorumluluk bölgemizde meydana gelen toplam (16) faili meçhul hırsızlık olayı “(1) Evden Hırsızlık, (2) İşyerinden Hırsızlık, (3) Haberleşme ve Nakil Kablosu Hırsızlığı, (4) Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, (1) Kamu Kurum ve Kuruluşundan Hırsızlık, (2) Oto Hırsızlığı, (3) Motosiklet Hırsızlığı” JASAT Dedektif Timleri yapılan titiz ve kararlı çalışmalar sonucunda aydınlatıldı” denildi.

Eşyalar sahiplerine verildi

Açıklamada ; “Aydınlatılan olaylar neticesinde; (2) otomobil, (3) motosiklet, muhtelif cins ve ebatlarda tren vagonu parçaları, (7) ev aleti ve elektronik ev eşyası, 2 Ton Enerji Nakil Kablosu, (1) Çapa Makinası, (87) muhtelif elektrik ve trafo malzemesi, (13) sanayi, tamir ve hırdavat malzemesi ele geçirilerek sahiplerine teslim edilmiştir. Aydınlatılan (16) Faili Meçhul Hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen (25) şüpheli yakalanmış ve sevk edildikleri adli makamlarca; (8) şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip, (8) şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, (9) şüpheli ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024