×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kapanmanın gölgesinde kutlama

Eskişehir’de 1 Mayıs kutlamaları ilk olarak sabah erken saatlerde Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri şantiyesinde gerçekleşti.

Yaşam 01/05/2021 12:45 01/05/2021 12:46

A- A+

Bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kısıtlamaların gölgesinde gerçekleşti. Covid-19 salgını dolayısıyla kısıtlamaların gölgesinde gerçekleşen kutlamaların ilki Tepebaşı Temizlik İşleri şantiyesinde yapıldı.

Gerçek kadro talebi

DİSK’e bağlı Genel Sendikası Bölge Temsilcisi Günay Ayaz ve sendika temsilcileri ile sendikaya üye temizlik işçilerinin katıldığı kutlamalarda pankartlar açıldı, bayraklar sallandı. Ancak pandemi sebebiyle sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamasında Sendika Bölge Temsilcisi Ayaz bir konuşma yaptı. Çalışanlar ve sendika temsilcisi Ayaz daha önce taşerondan özel kadroya geçen çalışanların en önemli talebinin gerçek kadro olduğuna vurgu yaptı. Birlik ve dayanışma içinde çalışanların mücadele ederek haklarını elde edeceklerine vurgu yaptı.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024