×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Kongre öncesi belirsizlik

Eskişehirspor’da yaklaşan kongre öncesinde henüz net bir aday çıkmazken, Aydın Begiter ismi sosyal medyada dile getirildi.

Spor 30/05/2021 13:24 30/05/2021 13:25

A- A+

Eskişehirspor’da takımın TFF 1. Ligden düşmesinin ardından Mustafa Akgören başkanlığındaki yönetimin Haziran ayında yapılması planlanan mali genel kurulun yanı sıra seçimli genel kurul kararı da almıştı. Akgören ve arkadaşları yapılacak kongrede yeniden aday olmayacaklarını kesin bir dille ifade etmişlerdi.

 Mali tablo herkesin elini kolunu bağlıyor

Transfer tahtasının kapalı olması ve takımın genç futbolcular ile ligde mücadele etmesi, sırada bekleyen FİFA dosyaları ile kulübün elinin kolunun bağlanması sonucu ortaya çıkan tablo yönetime talip olması beklenen isimlere geri adım attırıyor. Yaşanan salgın dolayısıyla şehirden de gerekli mali desteklerin sağlanması konusunda yaşanan endişeler sebebiyle de Eskişehirspor cephesinde kongre öncesi sessizliğe neden oluyor.

 İsim var yönetime talip yok

 Kongre kararının hemen ardından yönetime talip olması beklenen isimlerden gündeme gelen eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu resmi bir açıklama yaparak başkanlığa talip olmadığını açıkladı. Bu arada ismi geçenlerden Kaan Ay’ında nabız yokladığı şeklindeki söylentiler ile ilgili de somut bir gelişme yaşanmış değil. Bu arada taraftarların kongre öncesi yaşanan sessizlikten duydukları  rahatsızlığı dile getirmeleri ve şehri harekete geçirmek için çalışma yapmalarına rağmen somut bir sonucun ortaya çıkmaması da dikkat çekici.

Sosyal medyada Begiter ismi

Son olarak kongreye sayılı günler kalan Aydın Begiter ismi ortaya atıldı. Eskişehirspor’un kurucuları arasında yer alan eski başkanlardan Aydın Begiter’in  öncülüğünde bir çalışma yapılabilmesi için sosyal medyada başlatılan kampanyada taraftarların Begiter destekli bir yönetime sıcak baktıkları gözleniyor. Begiter cephesinden ise henüz bu konuda açıklama yapılmış değil. Sosyal medyada düzenlenen kampanyanın karşılık bulup bulmayacağı ise önümüzdeki birkaç gün içerisinde belli olacak.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024