×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Melih Savaş'a hüzünlü veda

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş, rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirmesinin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşam 18/05/2021 11:43 18/05/2021 11:44

A- A+

Rahatsızlığından dolayı yaşamını yitiren Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş, ebediyete uğurlandı. Savaş’ın cenazesi Tepebaşı Belediyesi’nde düzenlenen tören ve Alaaddin Cami’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

İlk tören tepebaşı Belediyesi’nde

Savaş için ilk tören Tepebaşı Belediye Hizmet Binası’nda düzenlendi. Törene merhumun eşi Kadriye Savaş’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri, Tepebaşı Belediyesi çalışanları ve sevenleri katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş, “1999’dan bu yana birlikte olduğumuz değerli bir arkadaşımızı kaybettik, acımız çok büyük. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun” dedi. Koronavirüs önlemleri kapsamında düzenlenen tören, Savaş’ın cenazesine karanfiller bırakılması ile sona erdi.

Tepebaşı’nın her karışında emeği var

Savaş için daha sonra Alaaddin Cami’nde Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın katılımı ile ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrasında Savaş’ın naaşı, Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Başkan Ataç burada yaptığı konuşmasında, “Demek ki yüce Allah bizden daha çok seviyor. Melih Savaş’ın manevi gücü bizlerle hep beraber olacak, hiçbir zaman yanımızdan ayırmayacağız. Çünkü Melih’in Tepebaşı’nın her karışında çok büyük emeği var. Bunu, hep birlikte 20 yıl içinde severek yaptık. Tabi hizmet de bir ibadettir. Hem de önemli bir ibadettir. Ben, kendisine rahmetler diliyorum. Işıklar içinde uyusun. Hep bizlerle beraber olsun” diye konuştu.
 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024