×

Kurumsal

Künye Kullanım Sözleşmesi Gizlilik Politikası Yayın İlkelerimiz Özel Üyelik

Haber Kategorileri

Tepebaşı Odunpazarı Bölgesel Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Gündem Sağlık Yaşam Spor Eskişehir tanıtım İlçeler Röportajlar

Medya

Foto Galeri Web TV Canlı TV

Makaleler

Yazarlar Makaleler

Servisler

Seri İlanlar Firma Rehberi Biyografiler Nöbetçi Eczaneler Namaz Vakitleri Kripto Para borsası Faydalı linkler Puan Durumu Fikstür Anketler

Destek

Üye Ol Giriş İletişim

Millet bahçesi ve Kütüphane rahatsız etmiş

Ak Parti İl Başkanı Çalışkan, millet bahçesi ve kütüphane için yapılan olumsuz değerlendirmelere çok sert tepki gösterdi.

Siyaset 08/06/2021 12:15 08/06/2021 12:15

A- A+

AK Parti il Başkanı Zihni Çalışkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile son günlerde  tamamlanan Millet Bahçesi ve İl Halk Kütüphanesi gibi yatırımlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışa davet edilmesi ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara çok sert tepki gösterdi.

Çalışkan’dan fitne suçlaması

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Çalışkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışa davet edilmesi ile ilgili çağrıların birilerini rahatsız ettiğini belirterek, “Öncelikle başta Nabi Hocamız olmak üzere vekillerimiz, şehrimiz ile ilgili tüm konulara ve sorunlara titizlik ile eğilmekte, yoğun mesai harcamaktadırlar. Baştan aşağıya fitne üretmek adına yapılan bu tarz açıklamalar da bulunanlara önerim daha verimli konulara mesai harcamalarıdır” dedi.

Şehre kötülük ederler

 Çalışkan, “Şehir Kütüphanesi yatırımını hayrat niteliğinde yapılabilecek bir proje olarak göstermeye çalışmak, içerisinde bulundukları ittifak belediyesi iş heykele gelince kaynak bulurken, asri mezarlığa yapılması planlanan Camii için bağış aranmasının bir yöntem olarak tezahür etmesidir. URAYSİM gibi istihdam sağlayacak büyük bir projenin iptal edilmesi adına dava açan, canla başla mücadele eden ittifak, şehir hastanesini ve sağladığı istihdamı görmezden gelen ittifak, vaktiyle YHT’yi görmezden gelen ittifak. Bugün hükümetimizin şehrimize kazandırdığı Millet Bahçesi gibi bir projeyi itibarsızlaştırmaya çalışırsa ancak şehre kötülük eder” ifadelerini kullandı.


 

YORUM YAP

Yorum yapmak için üye olmanız gerekmektedir. Giriş için lütfen tıklayınız

haber yazılımı, haber paketi, haber scripti | Copyright © 2024